С какво вила "Бенейа"
е различна

Знаете ли, че формата на една сграда, ориентацията й спрямо слънцето и планетите както и вида на използваните материали оказват изключително силно въздействие върху физическото и психическото здраве на нейните обитатели. Хората с развита интуиция и сетивност знаят, че има места, където престоят създава усещането за комфорт, спокойствие и хармония и обратно – съществуват сгради, в които продължителния престой води до дисбаланс на енергийната система на човека , напрежение, главоболие, а в чести случаи и до тежки заболявания.

При изграждането на вила „Бенейа” са съчетани най – новите и съвременни строителни материали с научно доказани теории за екологосъобразен начин на живот и работа.

Ние, вашите домакини бихме желали пребиваването ви, във вила „Бенейа” да бъде не само едно незабравимо изживяване, но когато си тръгвате да бъдете по–здрави, по–жизнени, с активиран творчески потенциал и променено отношение към природата и заобикалящия ни свят.

Според нашите наблюдения и изследвания престоят във вила „Бенейа” се отразява положително върху посетителите в няколко основни направления:

  • Възстановява правилния енергобмен и укрепва имунната система на организмa
  • Възстановява нервната система
  • Нормализира кръвното налягане
  • Изчезва главоболието и умората
  • При всички пребиваващи се наблюдава увеличение на жизнения (енергийния) статус
За повече информация за конусовидните къщи посетете www.ecohousem.com

Повече за вилата...

Вилата се състои от три етажа. На първият етаж има трепезария, кухня, холска част и баня. Кухненската част е на пълно оборудвана. Вторият етаж се състои от две спални със самостоятелни бани. Третият етаж се състои от голяма спалня с едно двойно легло и детско креватче.

© 2016 Вила Бенейа. Всички права запазени