Още за
вашето здраве

За да може вашият престой във вила „Бенейа” да има положителен и дългосрочен ефект върху вашето здраве, самочувствие и творчески потенциал, ние ви предлагаме и препоръчваме следното:

  • Ежедневно съприкосновение с природата – разходки по морския бряг или в планината. Ако сте в добра форма, може да направите по - дълъг преход по билото на Стара планина и да стигнете до нос Емине.
  • Започвайте всяка сутрин с 20 – 30 мин. лечебна оздравителна гимнастика. Може да използвате системата разработена от акад. Норбеков, за която ще намерите информация в малката библиотека във вилата или да работите по ваша система, с която сте свикнали и знаете, че ви се отразява добре. Независимо от това какви упражнения и практики ще използвате, важно е да ги правите с много настроение, състояние на вътрешен подем и с подходяща музика. Тогава ефектът ще е оптимален.
  • Възползвайте се от възможността за аромотерапия, която ви предлагаме във вила „Бенейа”.
  • Колоездене – по изградената пешеходна и велоалея която тангира с основния път може да стигнете с колело до Свети Влас, Слънчев бряг и дори до стария Несебър.
  • Предлагаме ви няколко прости и лесни за изпълнение съвети по отношение на здравословното хранене, които ще намерите в нашата библиотеката.

© 2016 Вила Бенейа. Всички права запазени

<